Refurbished toestel

Wat is het verschil tussen een refurbished en een normale smartphone?

 

Een mobiele telefoon kost over het algemeen erg veel geld, zeker wanneer u kiest voor een van de nieuwste modellen smartphones. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwste model iPhone van Apple, wat vaak al snel vijf- tot zeshonderd kost. Door te kiezen voor een abonnement met mobiele telefoon, kunt u de kosten voor de iPhone verspreiden over een langere termijn. Bij een dergelijk abonnement betaalt u namelijk iedere maand een deel van de kosten voor de telefoon. Aan het eind van de contractperiode voor het abonnement mag u het toestel houden en kunt u het abonnement verlengen met een nieuw toestel, of overstappen op een sim only abonnement. Veel goedkoper is een refurbished smartphone!

 

Goede kwaliteit voor een veel lagere prijs

 

Met een refurbished toestel koopt u een mobiele telefoon die eerder al door iemand anders is gebruikt, wat u kunt vergelijken met een tweedehands smartphone. Deze vergelijking is echter niet helemaal correct! Een refurbished smartphone is namelijk volledig nagekeken door een erkende smartphonereparateur. De kapotte of versleten onderdelen in het toestel zijn vervangen, zodat u hier als nieuwe eigenaar niets van zal merken. Ook wordt de smartphone van binnen volledig gereinigd, zodat er geen stof in het toestel achterblijft. Om een lange werkduur van de smartphone te garanderen, wordt de accu standaard al vervangen.

 

Dankzij een garantie van een of twee jaar op de refurbished smartphone wordt de kwaliteit van het toestel gewaarborgd.

 

Sim only abonnement met een refurbished smartphone

 

Een refurbished smartphone is niet in combinatie met een abonnement aan te schaffen, u kunt dergelijke toestellen enkel los bestellen. Wel is het mogelijk om een refurbished smartphone te combineren met een sim only abonnement. Bij een sim only abonnement kunt u zelf bepalen hoe u het tegoed van het abonnement invult. Kies bijvoorbeeld voor veel belminuten of juist voor een veel mobiele data, afhankelijk van uw verbruik.

 

Doordat u het toestel vooraf aanschaft, zijn de maandlasten van een sim only abonnement veel lager dan van een abonnement met toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *